traktor Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Szukałem jakiegoś darmowego form2mailera ale znalazłem nie takie jakich mi potrzeba ;/ Czy zna ktos jakieś darmowe form2mailery do ściągnięcia za darmo?. Chodzi mi o to żeby po naciśnięciu "wyślij" włączała się moja strona. Ściągnąłem kiedyś jakiegoś form2mailera i dobrze chodził tylko po wysłaniu włączała się jakaś głupia reklama. Proszę o linki do dobrych form2mailerow. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Może sam spróbujesz coś napisać? Tu masz podpowiedź Pzdr EDIT Może jeszcze tu znajdziesz cos interesującego Edytowane 29 Stycznia 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ooo fajny poradnik. Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...