Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Sorki, że taki post ! Wiem, że to nie giełda ! Ale tu mogę to łatwo dostać ! :) A mianowicie pod Athlonka Xp ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Sorki, że taki post ! Wiem, że to nie giełda ! Ale tu mogę to łatwo dostać ! :) A mianowicie pod Athlonka Xp ! Mate sprzedaje, o ile uda Ci sie go dopasc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Coś używanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 moze cos na ALLEGRO, ADICO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 moze cos na ALLEGRO, ADICO ?co to jest to adico ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Mam: Super low-end'owy blok, przerobiony radiator od cela. - 30zł Super high-endowa pompka AquaClear PowerHead 802, 1380 l/h :!: :!:- 100zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Mam: Super low-end'owy blok, przerobiony radiator od cela. - 30zł Super high-endowa pompka AquaClear PowerHead 802, 1380 l/h :!: :!:- 100zł a co innego ? :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 moze cos na ALLEGRO, ADICO ?co to jest to adico ? :oops: ADICO to rownies servis aukcyjny, tanszy od Allegro TUTAJ masz link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 moze cos na ALLEGRO, ADICO ?co to jest to adico ? :oops: ADICO to rownies servis aukcyjny, tanszy od Allegro TUTAJ masz link DZIĘKI !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Na pewno nikt nie ma nic do sprzedania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 A co chcesz..? Mam jeszcze kilka żeczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 A co chcesz..? Mam jeszcze kilka żeczy... Blok + węże + ewentualnie pompka Wszystko pod Athlonka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 No czemu nie chcesz moich gratów..? Blok jest za tą cenę naprawdę dobry, jak na początek. A pąpka jest porównywalna z Eheim'ami ale kosztuje 2x mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...