Buzzo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Co sadzicie o tym sprzecie, chodzi mi o dvd do komputera nie kino domowe, jak sie sprawuje jak jest z awaryjnoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wedlug mnie przy dzisiejszych cenach nagrywarek DVD nie warto inwestowac w sam naped. Dorzuc kilka zlotych i kup nagrywarke DVD LG sprawuja sie bardzo dobrze zreszta poczytaj forum to zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wedlug mnie przy dzisiejszych cenach nagrywarek DVD nie warto inwestowac w sam naped. Dorzuc kilka zlotych i kup nagrywarke DVD LG sprawuja sie bardzo dobrze zreszta poczytaj forum to zobaczysz Z tym problem ze jest juz po fakcie zakupilem bez zastanowienia glebszego zwykly naped DVD (wychodzac z zalozenia ze moj kuzyn mieszkajacy 200 m odemnie ma taka nagrywarke i u niego bez problemu nagram) i zastanawiam sie jak one dzialaja czy nie sa wadliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxnak37 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie są, o ile nie kupujesz na allegro. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kazde urzadzenie moze sie zepsuc ale miejmy nadzieje ze bedziesz nalezal do grona zadowolonych uzytkowników tego napedu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...