Gru Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Mam wielki problem i jak go nie rozwiążę to lisek albo dostanie kopa i poleci, z podwiniętym ogonem z mojego komputera albo oddam go na futro... Problem polega na tym, że gdy chcę wkleić tekst, w edytorze artykułów mojego forum (Mozilla Rich Text Editing Demo) www.safe-off.go.pl korzystając z FireFoxsa nie mogę korzystać z komendy „wklej”... Artykuł pisze i formatuje najpierw w Dreamwaver. Gdy chcę go wkleić pojawia się komunikat (po angielsku): Bla bla bla, ze względów bezpieczeństwa wyłączyliśmy obsługę poleceń wklej/wytnij/kopiuj. Aby to aktywować zobacz instrukcje i po kliknięciu na OK odsyła mnie tu... http://www.mozilla.org/editor/midasdemo/securityprefs.html Robię jak pisze, ale jak tylko odpalam FireFoxa, nie działa a plik jest przywracany do poprzedniej postaci, Jak nadam mu prawa tylko do odczytu to FireFox robi nowy plik o takiej samej nazwie o dodatkowym numerem na końcu... CO jest grane, pomocy. -EDIT- Przepraszam, nie wiedziałem ze to aż tak się po szatkowało. Musiałem napisać to od nowa… Edytowane 30 Stycznia 2006 przez GRU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 przepraszam ale ja naprawde nie umie przeczytac twojego posta. Spacji by sie przydalo uzywac i mniej liter polykac. Nawet nie wiem gdzie cie odsyla bo link jest bledny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...