WIDMO82 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 uruchamiam kompa i wola mi plik REMIND.SCH jak znalazlem w googlach to jest cos od drukarki HP model 810, ale ja mam 710 wiec nie wiem o co mu biega, gdzie to wywalic z rejestru i co zeby nie wolał tego pliku? co lepsze: Remind: Invalid Schedule File C:program FilesScannerUTbridgeEregremind.sch Takie jest okno komunikatu fakt skanerem sie bawiełm, ale tylko stery po dplusteka instalowalem, zadnego oprogramowania, zresztą potem odinstalowalem z zaznaczeniem usuniecia plikow domyslnych. drukarka dziala poprawnie nie chce wracac z rejestrem o kilka dni bo to musiałoby byc z 5, tyle dni chyba kompa nie resetowałem. a działo sie sporo, równo tydzien temu mialem formata, poinstalowalem na nowo wsio z czesci zrezygnowalem. program filles mam 2.6Gb ani jednej gierki na dysku, chcialem se ghosta strzelic a tu [gluteus maximus] :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Prawdopodobni cos odinstalowales (ten skaner) i smiecie zostaly Odpal Msconfig (Start_uruchom_msconfig_uruchamianie) i looknij czy nie ma tam czegos o podobnej nazwie, jesli jest to odznacz i reset maszyny. Po resecie sprawdz czy ponawai, jesli nie to ok. Mozesz tez ponowic instalke skan i jescze raz zdeinstalowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 start/uruchom/mscongig ZONK: nie mozna znales pliku msconfig ja mam winde 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Mozesz tez zerknac przez regedita w: HKEY_LOCAL_MACHINE----Software -----Microsoft-----Windows-----Current Version-----Run (w Run- masz za to pokazane co jest wylaczone przy starcie systemu), Mozesz zerknac tez do klucza:HKEY_CURRENT_USER----Software-----Microsoft-----Windows-----Current Version-----Run . Jesli znajdziesz cos podobnego do opisu wyswietlanego przy starcie to usun to (uwaga kopia rejestru wkazana). Pisze to bo MSConfig czasem zawodzi albo wszystkiego nie wyswietla. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Fakt tam tego nie ma , ja tez mam 2k, mozesz uzywac msconfig.exe z 9x (wywali duzo ostrzezen ale zadziala, lepszy jest msconfig z Me , dziala bez problemu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 od zmyslów odchodze i nie wiem co sie dzieje EDIT: dzięki wszystkim znajomkom tak z forum jak z # ale juz po problemie uzytkownik forum JAMA mastaha mi pomógł :D Napisal on iż: "Ten plik to przypomnienie o rejestracji oprogramowania." mialem problem z zarejestrowaniem Corela 9pl krzyknol ze przypomni o niej za 14 dni chyba ale po przeladowniu kompa, zawył jakims bledem, ten bład wlasnie był od corela, tylko nie wiem dlaczego tam cos było o scanerze i Tbridge ScannerUTbridge teraz postanowailem jeszcze raz tego corela zarejestrowac ale wybierajac opcje przez ftp i udalo się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...