Otwinek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 :mur: :mur: siema kupilem niedawno no w lipcu zeszlego roku w canadzie toshibe p30-rv2 i ostatnio bardzo mi sie procek grzeje i sie ona wylacza juz nie wiem co jest musze ją trzymac na ksiazkach zeby przeswit byl jak najwiekszy bo wtyedy 2 wiatraki popd spodem maja wiecej powietrrza ale no nie bede jej ciagle trzymal na ksiazkach BOSZEEEE :sad: pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 masz tam p4 prawdopodobnie 3gigowego i to jeszcze pewnie prescota [tak sie to pisze?] i sie dziwisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otwinek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 to jest pentium 3,06 z hyperthreading czyli niby odprowadzajacy duzo ciepla ale niewazne na poczatku tak nie bylo bo lezalem z nim w lozku w poscieli i nei wylanczal sie a teraz sie wylancza na blacie jak stoi wiec cos jest powalone tylko co!!!!!????:-(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) to jest pentium 3,06 z hyperthreading czyli niby odprowadzajacy duzo ciepla ale niewazne na poczatku tak nie bylo bo lezalem z nim w lozku w poscieli i nei wylanczal sie a teraz sie wylancza na blacie jak stoi wiec cos jest powalone tylko co!!!!!????:-(((( P4 w laptopie to najgorsza mozliwa opcja - najbardziej chyba grzejacy sie procesor takze ja sie temu zbytnio nie dziwie. A jaka masz temp w pokoju? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja na stacjonarce mam P4 3,73 GHZ Extreme Edition i jakby nie dobre chlodzenie to śmialo mialbym przenośny piecyk. Ale wydajny to on naprawdę jest. A może teraz wiatraczki od kurzu się gorzej kręcą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 kumpela miala podobny problem z fs'em. po pewnym czasie od zakupu zaczal bardzo wolno chodzic, po 3 minutach trzymania go na kolanach mialem spocone rece. okazalo sie ze wiatraczek sie zatarl. jej procek to celeryna M (wiem ze on sie mniej grzeje od p4) ale u ciebie jezeli wczesniej bylo duzo lepiej to popatrz na wiatraczek/czki bo moze ich byc wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Moj kumpel ma Toske A75 z P4 3.06GHz HT i glosna nie byla. Nie wiem jak teraz, ale to normalne ze po jakims czasie wiatrak chodzi glosniej i sie zaciera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otwinek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 temp w pokoju to tak mniej wiecej 25 moze wiecej kurcze tan laps chodzi elegancko taki wypasik dla graczy :) ale to przegrzewanie wrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Rozkrec - obejrzyj, czy CPU przylega dobrze do chlodzenia, odkurz go troche i wyrzuc kłaki, przesmaruj procka odrobinka pasty termoprzewodzacej, ladnie zloz - powinno chodzic jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...