Portal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam Czy ktos wie gdzie jest opisane po polsku konfiguracja tego programiku ( HydraVision) ktory sluzy do kart ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ? Ja co prawda nie uzywam, wiec dawno juz nie sciagalem, ale myslalem ze jak polska wersja sterow to Hydravision tez spolszczone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 no moze i masz racje - jeszcze tego nie instalowalem - ale w poscie chodzi mi bardziej o opis jak skonfigurowac en programik - bo za bardzo na konfigurowaniu tego typu programikow sie nie znam i nie wiem za co odpowiada jaka opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...