Rider Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Wczoraj (Akurat w Sylwestra :( ) Mialem awarie sprzetu. Musialem sprawdzic wszystko - pomogl reset BIOS-u. Jednak CD-ROM padl :( Na poczatku takze Windows nie chcial sie uruchomic :( Ale pewnym sposobem ( o tym pozniej jesli kogos to interesuje) udalo mi sie uruchomic windows BEZ formatu i ponownej instalacji. Jednak bez CD nie moge zainstalowac paru sterownikow. W tym momencie prosze was o pomoc ! Potrzebuje sterownikow do : -OPS3-SA3 Sound Board -Drugi Kontroler IDE (podwojna kolejka fifo) -Pierwszy kontroler IDE (podwojna kolejka fifo) -Standardowy kontroler stacji dyskietek -Kontroler bezposredniego dostepu do pamieci Zwracam sie do wszystkich o pomoc !!! I jeszcze jedno chodzi mi o sterowniki do Windows 98 ( Nie SE ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ponawiam swoja prosbe !! POMOZCIE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Podaj nazwy konkretnych plików to Ci poślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam Myslalem, ze Kolega jeszcze sie.. nie obudzil po wczoraj. Przeciez te wszystkie "pliki" sa czescia plyty instalacyjnej Win98, lacznie ze sterownikiem OPL3. Musisz odpalic raz jeszcze Setup z opcja "Napraw" (wloz plyte do napedu CD i helpy poczytaj) DOSIEGO ROKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Witam Myslalem, ze Kolega jeszcze sie.. nie obudzil po wczoraj. Przeciez te wszystkie "pliki" sa czescia plyty instalacyjnej Win98, lacznie ze sterownikiem OPL3. Musisz odpalic raz jeszcze Setup z opcja "Napraw" (wloz plyte do napedu CD i helpy poczytaj) DOSIEGO ROKU Tylko że jemu cd rom niedziała :) Przynajmniej tak to wywnioskowałem z jego wypowiedzi ...... A tak wogule to wydaje mi sie że zadużo ludzi nieam win 98 [bez se] także ciężko ci bendzie pomuc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Tylko że jemu cd rom niedziała :) Przynajmniej tak to wywnioskowałem z jego wypowiedzi ...... A tak wogule to wydaje mi sie że zadużo ludzi nieam win 98 [bez se] także ciężko ci bendzie pomuc...Witam Aha.. 8O Przepraszam, nie przeczytalem uwaznie. Jesli to jest awaria CD-ROM-u, a nie Windows (98 lubi czasem "co zbedne wyrzucic" :-)), to chyba tylko skopiowanie na dysk np. u kolegi katalogu Win98 zostaje.. Albo.. sam juz nie wiem - moze pojda sterowniki CD-ROMu z DOS-owej dyskietki?.. (tzw. ratunkowej) Ja plyte instalacyjna Win98 PL mam, ale gdzie ja wylozyc - teraz nie bardzo :-(.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Potrzebny sa mi m.in pliki o nazwie : Machine.cat MSHDC.inf Prosze kogos o przeslanie mi tych plikow. Mam nadzieje ze to pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...