kvazi555 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 hi, mam pytania czy da sie podzilic neostrade na 2 urzytkownikow systemu na raz (OS: XP) to znaczy czy ja włacze 1 usera i neostrade i 2 to tez bede miał polaczenie z netem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 troche malo zrozumiale napisales ale jesli chcesz podzielic na 2 kompy to bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 to ja wiem ze na 2 kompy sie dzili neo bez problemu ale moje pytanie jest inne. a mianowice czy mozena jednoczescie odpalic neo na jednym kompie 2 razy (z 2 róznych kont w XP)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja jak opale na 1 uztkowniku to wszyscy uzytkownicy maja (trzeba tylko odpowadni chaczyk zaznaczyc "bl balbla... dla wszystkich uzytkownikow tego komputera" O łaczeniu odzielnym (2 razy jak ty to piszesz) nie ma mowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 burro a bys mogl dokladniej mi wytkumaczyc jak to zrobic :) bo jak jak przełacze uzytkownika i chce właczyc neo to mi na userze 1 polaczenie sie rozłacza ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 mi udalo sie tak zrobic ze mialem na raz polaczonych 2 userow w xp (mialem wlaczona gre i 2 konta na 2 userach byly jednoczesnie online). udalo mi sie tego dokonac jak wpisalem na stale adres dns i tylko ip zeby bylo uzyskiwane automatycznie. jednak po 3-4 porzelaczeniach miedzy userami neostrada zmieniala sobie wpisane dns na uzyskiwanie automatyczne i wtedy odlanczalo drugiego usera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 i o to mi chodzilo :) dzięki mastapl :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...