marcu82 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mój problem wygląda tak : Włączam grę (dzieje sie tak na każdej) i co około 2 sekundy grafika przycina się, potem znowu działa płynnie i za 2 sekundy się przycina. Sterowniki karty (Sapphire Radeon 9550) odinstalowywałem i instalowalem na nowe (Omegi tez), Uprzedze pytanie - tak stare stery usuwałem driver cleanerem. Gdzie tkwi problem bo robiłem już chyba wszystko? Żadnych nowych sterowników nie instalowałem ostatnio a "cięcie się" pojawiło się nagle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Podaj dokładniejszą konfigurację kompa. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu82 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Sempron 2200+ 512 Good-RAM Gigabyte VIA KT-600, 40 GB samsung Sound Blaster 128 Na partycji systemowej ( Windows XP) 2 GB wolnego miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Moze podkręcałeś ostatnio grafikę lub procka? Jeśli tak, to spróbuj ustawic trochę niższeustawienia. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu82 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Prawdopodobnie coś ci się przegrzewa No faktycznie - temperatura procka - 55 , co moge z tym zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 zalezy jaka gra tem nie jest za wysoki ( chociaz moglby byc nizszy :P raczej HDD dogrywa ( malo RAMU ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu82 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) zalezy jaka gra tem nie jest za wysoki ( chociaz moglby byc nizszy :P raczej HDD dogrywa ( malo RAMU ) chociazby fifa 2005 ktora wczesniej chodzila mi normalnie czy moze to byc wina np zbyt slabego zailacza ?? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez marcu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A jaki masz właśnie zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidmalopolska Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 To ze sie cos przegrzewa to napewno:P podam moj przyklad: siedze sobie gram chyba w fife i nagle cos sobie niezle skaka :P kompa wylaczylem dotykam grafy - parzy:P prawie sie spalila, witrak przestal dzialac, nie dalo sie go rozkrecic to przykleilem superglue na niego inny;p Super klejem rowniez mam tak wiatrak na procku zrobiony:P No szkoda 60 zl na nowy:P a jak sie mi procek spali to bede sie wtedy martwil:P A tak powaznie no temp., i wlasnie kurz!!! niezle robi swoje! wyjnij karte, powyczyszczaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu82 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dzieki wszystkim za pomoc, ale znam juz powod. To trojan. uruchamia proces svcost.exe Odsylam do tematu Proses svchost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...