mikosz83 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mam pytanko, od której i do której jest czynna giełda elektroniczna w stołówce ? W jakich godzinach jest najwięcej sprzedawców ? Jeżeli znacie na cenach to po ile zł za kilogram skupują zepsute drukarki, skanery albo podzespoły ?? W teraźniejsza niedziele zamierzam tam jechać.... a w zeszłą niedziele podobno była zamknięta z powodu sesji egzaminacyjnej o ile słyszałem. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) :google: ----- :arrow: ----- :kijem: Giełda elektroniczna ul. Robotnicza Wrocław Giełda czynna w niedziele w godz. od 6:00 do 14:00; Giełda komputerowa ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 50-370 Wrocław tel.(0-71) 320-26-09 - organizuje to AZS Politechnika Wrocławska-Klub sportowy tel.(0-71) 320-28-36 - odbywa sie w Stołówce Politechniki Wrocławskiej Giełda czynna w niedziele od godz. 8.00 - 14.00 Najwięcej sprzedawców jest pewnie w godzinach otwarcia... O cenę zepsutych drukarek zapytaj tutaj. Z góry proszę. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wielkie dzięki za szczegóły :) Własnie potrzebuję też nr tel i no akurat podałeś. :wink: A co do stronki to tam nie skupują drukarki lecz tonery i kartridże :( Mam nadzieje że w stołówce skupują... <_< Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Skupowanie zepsutych drukarek nie jest zbyt opłacalne i mija się z celem... ;) Cennik materiałów eksploatacyjnych do drukarek - cennik Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tak skupuja ,przynajmniej ostatnio jak bylem to skupywali. Najwiecej ludzi na gieldzie w stolowce Polibudy ,jest tak od 9-12. Ale ceny za jakie tam skupuja sa godne pozalowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosz83 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ale ceny za jakie tam skupuja sa godne pozalowania.Masz racjulke. A wyobrażmy sobie że w moim mieście w Ostrowie skupują 10 groszy za kilogram ! A po ile skupują na giełdzie ? może wiesz... A tak na wszelki wypadek umieściłem dziś w allegro zepsute atramentówki i zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...