kamikazze Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam taki problem posiadam radeona 9600pro po zainstalowaniu sterowników znalazłem funkcję do fleszowania biosa karty. Wiec go użyłem, programik sam automatycznie pobrał sobie aktualnego biosa i zaczął go fleszować, po pewnym czasie wyskoczył błąd windowsa i komp sie zresetował. Po ponownym uruchomieni karta już nie działała i teraz moje pytanko czy jest jakaś możliwość naprawienia tego na własną rękę czy musze odddawać karte na gwarancji, no i czy nie orientuje sie ktoś czy podlega takie coś wogóle gwarancji????? BARDZO PROSZĘ O POMOC Z GÓRY DZIEKI :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 taki bajer chyba nie podlega gwarancji ale jest mozliwosc zaminy biosu z pod dosa siagasz bios i atiflash'a (czy jakios tak) zapisujesz to wsyzstko na dyskietce i wgrywasz zgodnei z instrukcja fleshere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...