fReak! Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Bylem po poprawnym formacie. Zainstalowalem windows xp . Wszystko tak jak zawsze. Wgralem sterowniki. Włączyłem windows media player.. komputer stanął i sięzrestartował. Teraz uruchamianie wygląda tak. -Ekran intela -biala kreseczka migajaca w gornym lewym roku ekranu (wszystko narazie tak jak zawsze) -czarny ekran :///// na wiecznosc... nie wiem co mam zrobic. Co moglo siasc? Probowalem wlaczyc w awaryjnym/ ostatnia poprawna konfiguracja ale to samo... udalo mi sie sformatowac dysk jeszcze raz ale do procesu instalacji windowsa juz nie dochodzi bo ten czarny ekran jest wczesniej:/ plzz pomozcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Milion możliwych przyczyn: "gryzące się" sterowniki, utlenione styki RAMu, niestykające wtyczki/karty, zasilacz, dysk, pęknięte mobo/grafika, zużyta bateria BIOSu, itd, itp. Polecam serwis (chyba, że masz jakieś podejrzenia co może być nie tak - wtedy możemy pogadać). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bardzo mozliwe ze go za bardzo wykreciles ( jesli jest krecony ) i kontroler ATA na plycie glownej sie sypie... Zgadzam sie z tomazzi ze powodow moze byc miliony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...