megax Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) nie, to ja juz nic nie czaje :/ jak patrze na stronce acer'a to tam ePower Management jest tylko dla kilku serii...(ale np. w TM2413 jest od razu a ta seria nie jest wymieniona na stronce). z osob wypowiadajacych sie w tym temacie to lapek 1. osoby lapie sie na to co jest na stronce a reszcie tez dziala. wiec juz wogole jestem confused... jak ktos jest w stanie pomoc bede wdzieczny Edytowane 5 Lutego 2006 przez megax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) nie, to ja juz nic nie czaje :/ jak patrze na stronce acer'a to tam ePower Management jest tylko dla kilku serii...(ale np. w TM2413 jest od razu a ta seria nie jest wymieniona na stronce). z osob wypowiadajacych sie w tym temacie to lapek 1. osoby lapie sie na to co jest na stronce a reszcie tez dziala. wiec juz wogole jestem confused... jak ktos jest w stanie pomoc bede wdziecznyJa w dwuch aspirkach mam seryjne ePowerManagment. Co to jest za funkcja Auto Dim w Boot Options? Można ustawić włączone albo wyłączone Edytowane 5 Lutego 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja w dwuch aspirkach mam seryjne ePowerManagment. Co to jest za funkcja Auto Dim w Boot Options? Można ustawić włączone albo wyłączone Gdzie masz to Auto Dim - u mnie nie ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem czy dobrze pamietam ale auto dim to przyciemnianie matrcy na pracy na baterii. edit: google-> bios auto dim 1 link: Auto Dim: This item allows the system to automatically dim the LCD when using the battery. Since the LCD uses must of the battery power, this can considerably lengthen the battery life. If full brightness of the LCD is a priority, the setting should be "Disabled." Edytowane 5 Lutego 2006 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie wiem czy dobrze pamietam ale auto dim to przyciemnianie matrcy na pracy na baterii. edit: google-> bios auto dim 1 link: Auto Dim: This item allows the system to automatically dim the LCD when using the battery. Since the LCD uses must of the battery power, this can considerably lengthen the battery life. If full brightness of the LCD is a priority, the setting should be "Disabled." Dzięki kenji przetestuję to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...