LuCjUs Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Właśnie szykuję się do odebrania GF 6600GT i tu pojawia się pytanie: Czy mój zasilacz MGB 350 ATX poradzi sobie z tą kartą?? Płyta główna Gigabyte GA K8VT800 Socket 754 Athlon 64 3000+ Jeśli nie to co proponujecie żeby zakupić ale coś do 130 zeta :lol: Edytowane 31 Stycznia 2006 przez LuCjUs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Zasilator powinieneś wymienić jak najszybciej, polecam coś ok 350W. Poczytaj forum napewno coś wybierzesz. :) ps.poczytaj troszkę o swoim zasilaczu TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 koniecznie zajrzyj TU i TU i będziesz potrzebował zajrzeć TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCjUs Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Wielkie dzięki za mega szybką odpowiedź :))) Uwaga kupiłem HuntKey HK-350AP 350W Powiedzcie prosze że to dobry zakup B) B) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez LuCjUs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Super zasiłka na twój konfig. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCjUs Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) ufff... Arekservice dzieki ;] Właśnie poprawiłeś mi humor. PZDR ps. pozdro dla p. Radka z http://zenfist.pl/ który chętnie doradził mi w wyborze zasilacza :D :D Edytowane 31 Stycznia 2006 przez LuCjUs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 nie chce robić syfu wiec napisze w tym temacie muj konfig bedzie taki Athlon 64 3000+ mobo abit av8 ram:chyba1,5GB grafa:6600GT dysk twardy:stary seagate 40gb 5400 RPM combo cdrw/dvd mój zasilacz to modecom feel atx 400W czy wytrzyma?widziałem test na modplanet i wypadł nawet dobrze jak na zasiłke w tej cenie, gdzies po 3 miesiącach bede sie starał wymienić na ten zasilacz: http://zenfist.pl/pID/227.htm chyba ze niewarto przepłacac i kupic tanszego huntkeya 400W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sam ten test pisałem i egzemplarz dostarczony do mnie wytrzymał więcej niż twój konfig. Niestety jest głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...