Grinch Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos z Was korzysta z uslugi Telefon UPC. Oferta jest bardzo korzystna zwlaszcza darmowe godziny. Ciekawi mnie jakosc uslug, awaryjnosc itp. http://www.upc.pl/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dla mnie to za drogie. Instalacja w mieszkaniu 199 PLN. Abonament od 29.90 - 39.90 (w zaleznoscie czy mamy TV lub/i Chello) Juz wole internetowe polaczenia. Moze i jakosc uslug gorsza ,ale zdecydowanie tansze polaczenia.Brak abonamentu , i oplaty instalacyjnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Jesli masz pelen pakiet telewizji ( u mnie 50zl) biorac pakiet darmowe rozmowy 65zl miesiecznie, place za instalacje 1zl do tego 2 miesiace tez abonament 1zl. Wiec w skali roku wychodzi 53zl miesiecznie. NIe wiem jak w innych przypadkach ale pewnie instalacja 1zl to standard. I nie mowmy co lepsze tylko chcialbym prosic o ocene tej uslugi. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Dobra mam juz zalozone od 2 dni. Jak na ten czas to: Plusy: - bardzo dobra jakosc sygnalu ( swoja droga lepsza niz w TPSA :) ) - korzystne warunki :] niski abonament no i 2 miesiace po 1zl - instalacja 1zł w ciagu 2 dni - mozna wybrac sobie jakis fajny numer telefonu - daja gratis telefon :lol: taki badziew ale trzeba napisac B) - brak zaklocen sygnalu TV :ploom: Minus: - miejsce zamontowania modemu, niestety jest tam gdzie telewizor, wiec do przedpokoju bedzie trzeba zrobic przedluzenie :] Ja ze swojej strony polecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ale najwiekszy minus to to ze musisz zmieniac numer :/ gdyby nie to juz bym mial tel w UPC a nie w tp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak tam w tej chwili wyglada sprawa telefonu UPC, zadowoleni z ich łącza? Mają fajną promocje i się zastanawaim czy nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pełnej opcji 3-1. Tylko z telefonem znak zapytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...