kl_mce Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam mam problem z podłączeniem tego: USB to IDE http://www.dansdata.com/rdriver.htm do Asrocka K7S8X usb to ide działa na innych kompach, w tym moim (mam takie samo) na asrocku działą każdy sprzęt pod usb tylko nie ten próbowałem wszystkiego, biosu, systemów, dosłownie wszystkiego co mi do głowy przyszło czekam na pomoc, pomysły, sugestie, itd. co może być przyczyną lub czego spróbować wszystkim z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam mam problem z podłączeniem tego: USB to IDE http://www.dansdata.com/rdriver.htm do Asrocka K7S8X usb to ide działa na innych kompach, w tym moim (mam takie samo) na asrocku działą każdy sprzęt pod usb tylko nie ten próbowałem wszystkiego, biosu, systemów, dosłownie wszystkiego co mi do głowy przyszło czekam na pomoc, pomysły, sugestie, itd. co może być przyczyną lub czego spróbować wszystkim z góry dzięki czym się objawia to nie działanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no patrz, zapomniałem napisać nie widzi urządzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) usb to ide działa na innych kompach, w tym moim (mam takie samo)wyjaśnij mi sens twojej wypowiedzi ? Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 wyjaśnij mi sens tej wypowiedzi ?mam taką małą prośbę nie chcesz pomóc, nie pomagaj sens wypowiedzi, myśle że jest jasny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja sie tez poddaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja sie tez poddajeme too :D Ale coś mi wpadło do głowy... być może kolega chce nam powiedzieć zdaniem... usb to ide działa na innych kompach, w tym moim (mam takie samo)...że powinno działać, tzn. że jest komaptybilne, a tu z kolei... na asrocku działą każdy sprzęt pod usb tylko nie ten...że jednak nie działa... Dziwnie to sformuował, ale może o to chodzi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dziwnie to sformuował, ale może o to chodzi <_<o jeju, musicie mi wybaczyć ;) po prostemu: usb to ide, sprawne, działa na moim kompie i u innych ludzi sam posiadam 2 taki egzemplarz, też działa jest sobie asrock k7s8x mojego sąsiada i: działa tam każdy sprzet podpięty pod usb, z wyjątkiem jednego, tegóż włąśnie usb to ide i mój usb to ide i ten 2 nie sa wykrywane na kompie z tym asrockiem próbowałem wszystkich metod jakich znam albo jakie udało mi sie wyczytać i dalej nic jedyne co mi pozostaje to użyczyć kontroler usb na pci i spróbwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...