Master-darek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam.Mam 1,5 rocznego NEC 3500.Ostanio zaczely sie problemy.Moge nagrac i odczytac plytke CD.Nagram rowniez plytke DVD ale juz jej nie odczytam.Wyskakuje blad "system nie moze odczytac z dysku" itd. Najdziwniejsze jest to ze plytki ktore kiedys nadrywalem na tym napedzie moge odczytac!! :unsure: .Probowalem zmieniac tasmy,ustawienia w biosie i nic.Ma ktos jakis pomysl?? Byz moze obejdzie sie bez oddania na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obrus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 oddaj jak masz gwarancję. Mój nec 3500 padł równo po roku poszedł do serwisu, a tam podobno wystarczyło czyszczenie. Miał przebieg ok 800 płytek i służył tylko do nagrywania. Jak się nie da naprawić, to może nowy model dadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master-darek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Pewnie pojdzie na serwis.Ja wypalilem niewiele plytek.Moze kolo 200.Mam jednego zonka.Flashowalem biosa.Gdzies na dysku mam orginal.Ciekawe czy sie skapna??? :lol2: Mala edycja.Podpialem u kumpla i chodzi bez problemu.Windows jest sick. Edytowane 7 Lutego 2006 przez Master-darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...