Scoon Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ja sie pisze na testy kontenera pod DI na moim procku :) jesli to nie problem jak masz DI albo LN2 to dostaniesz kontener na pare dni do zabawy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 jak masz DI albo LN2 to dostaniesz kontener na pare dni do zabawy :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1945606 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 hmm ciekawe jak sprawa dalej wyglada? jest juz prodokt finalny? :) @Scoon to Ty spawales/lutowales spody z rurami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Dziś będą fotki pierwszego kontenera :) już prawie skończonego, została tylko jeszcze podstawa do polerki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Dziś będą fotki pierwszego kontenera :) już prawie skończonego, została tylko jeszcze podstawa do polerki :) NO no to sie cieszymy :) Juz pieniadze zbieramy :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Jednym słowem elegancko i fachowo wykonana robota:D:D Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) GJ Luks B) aha luks przydaloby sie je wytrawic :) Edytowane 26 Lutego 2006 przez Scoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Teraz trzeba sprzedać ten by były $ na wykończenie reszty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Bardzo ladnie kontenerki :D Izolacja 19 mm ?? pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Bardzo ladnie kontenerki :D Izolacja 19 mm ?? pozdro piotres tak 19mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Czy padła juz cena tych cacek? ;) Luks_pl @ Są do kupienia od Ciebie spody jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 O cene puki co lepiej nie pytac :huh: ...moze jeszcze w tym tygodniu uda mi sie zaprezentowac kontener na graifke oparty o spodzik Luksa Luks co do spodow moze "smignij" i podeslij jeszcze z conajmniej jeden 1cm spod jak dasz rade - idzie luzny miesiac wiec mozna by cos "podlubac" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 O cene puki co lepiej nie pytac :huh: ...moze jeszcze w tym tygodniu uda mi sie zaprezentowac kontener na graifke oparty o spodzik Luksa Luks co do spodow moze "smignij" i podeslij jeszcze z conajmniej jeden 1cm spod jak dasz rade - idzie luzny miesiac wiec mozna by cos "podlubac" :wink: Cena podobona do ceny za kontener zrobiony przez ravena :) Co do spodów to ni mam miedzi tak grubej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Cena podobona do ceny za kontener zrobiony przez ravena :) Co do spodów to ni mam miedzi tak grubej :( Mam niewiele bo na jeden spod ale 8mm - dac? gadales z innymi userami w sprawie miedzi - wszedzie dookola takie pustki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mam niewiele bo na jeden spod ale 8mm - dac? gadales z innymi userami w sprawie miedzi - wszedzie dookola takie pustki? Jeśli 8mm Ci pasuje, to możesz podesłać, zrobię coś z tym :) Co do miedzi, to misui15go chyba ma, ale ja muszę pierw ten kontener sprzedać by mieć trochę $ :P na następne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) A po ile RaVeN ma? ;) Bo może i byłbym zainteresowany takim kontenerkiem ;) ____________ Już się dowiedziałem ;) Edytowane 3 Marca 2006 przez Balu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 A po ile RaVeN ma? ;) Bo może i byłbym zainteresowany takim kontenerkiem ;) podbij do Luksa na gg a sie wszystkiego dowiesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Poskładałem 2 kolejne kontenery :) no i jeden goły ;p jest tylko z zapinka. Łącznie będą już 4 kontenery czekające na właścicieli :) Jak ktoś jest zainteresowany to LINK Można wybrać jedno z trzech wykonanań :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 GJ bardzo ładne ten kontenerki mam 2 pytania o wysokosc i srednice kontenerka oraz czy rura z cu jest z jednego kawałka czy poprostu była to blacha i zrobiona rura i zlutowan ?? fachowa robota warto by dopasc te cacka do testów ]:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 GJ bardzo ładne ten kontenerki mam 2 pytania o wysokosc i srednice kontenerka oraz czy rura z cu jest z jednego kawałka czy poprostu była to blacha i zrobiona rura i zlutowan ?? fachowa robota warto by dopasc te cacka do testów ]:> wysokość 25cm średnica 54mm rura jest z jednego kawałka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 mam w domu kawalek rury spustowej wykozystywanej w dekarstwie o srednicy fi 80mm i wysokosci ok 25-30 cm ale łaczona, i nie wiem czy sie nada na kontener czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) mam w domu kawalek rury spustowej wykozystywanej w dekarstwie o srednicy fi 80mm i wysokosci ok 25-30 cm ale łaczona, i nie wiem czy sie nada na kontener czy niemiedziana? czym jest łączona jak cyną to nie najlepiej... :] no i średnica dosyć spora :P Edytowane 16 Marca 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 daje fotki znalazłem 2 kawałek o podobnej długosci jak sadzicie nada sie na kontnerek czy nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 imo nada sie tylko czy nie za gruba ta rura? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 pospawalem juz rurke, jak ja wyszlifuje i dokoncze to dam foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Byłem teraz na targach i wkręciłem sie trochę i chciałbym powalczyć na DI ale potrzebowałbym kontenerów na cpu i na gpu. Pytanie kto by mógł zrobić takie ale nie na jeżykach ale na czymś prostszym zeby było tańsze bo chyba te spody robią tak że tak drogo wychodzi taki kontener. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...