FlipekPL Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Siema wszystkim. Chcialbym zakupic taka karte jak w tytule tematu i prosilbym o kilka opini na jej temat, tutaj jest link do aukcji na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83621059 Moj sprzet to : Athlon 64 3000, plyta nforce4 Dfi sli-dr, karta graficzna radeon saphire x800xl, 1gb pamieci geil. Karte chce kupic bo nie mam telewizora w pokoju, chcialbym za jej pomoca zgrywac filmy z telewizora na dysk, ogladac telewizje(mam kablowke) a takze, a moze przede wszystkim podlaczyc konsole PSX i Playstation 2 do komputera czy ta karta to umozliwia i jaki jest obraz po podlaczeniu.Mam monitor CRT Iiyama 22`. Jezeli sie da podlaczyc konsole do PC, to moglibyscie mi powiedziec czy bede mial potrzebne okablowanie w zestawie, czy bede musial jeszcze cos samemu dokupic i jak jest z dzwiekiem, mam Sound blastera x-fi platinium podlaczonego do amplitunera od kina domowego, jaki dzwiek bede mogl uzyskac na konsoli i jak to prawidlowo podlaczyc??? Czy w tym przedziale cenowym jest jakas lepsza karta??? Z gory dziekuje za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...