larzec Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mam durona 1600 mhz a w biosie pisze ze 1253 (cos takiego) i czy to ze pisze przeklada sie na predkosc procesora czy psize tak dla picu ? :P i jak to sie zmienia? zeby bylo spowrotem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Przestaw w biosie magistrale (FSB) z 100MHz na 133MHz... I bedziesz miał 1600MHz... Poza tym jaką masz płyte? Edytowane 1 Lutego 2006 przez Jaro-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larzec Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) shuttle ... mk vn cos takiego nie wiem nie moge puedlka od plyty a nie skoczy mi przypadkiem temperatura ? zeby mi sie komkp nie spalil :P ;p :unsure: Edytowane 1 Lutego 2006 przez larzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 naturalnie przy wyższym taktowaniu podksoczy ci temperatura (zwiększa cię poziom pracy procesora, przez co bardzie się on "poci") ale nie powinien się spalić, bo 1600 to jego domyślne taktowanie do którego został wyprodukowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...