Skocz do zawartości
Pitt

Blok z discotech b2

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś miał okazje przetestować nowy blok z discotech'a b2 ? zastanawiam się czy warto go kupować czy może ten model b1. Ewentualnie jakiś z siliconvalley. Ten nowy blok b2 ma spirale zamiast nawierconych otworów. Czy faktycznie lepsza wydajność jest na takich blokach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do bloku LEv3 z SiliconValley i nagrzewnicy z poloneza wystarczy taka pompka AquaSzut 600l/h :?: Jeśli nie to jaką polecacie, oczywiście w rozsądnej cenie :) Na stronie http://chw.siliconvalley.pl gdzie mam zamiar kupić blok, są też pompki i mam zamiar od razu kupić wszystko. Jest jeszcze Aquarium Systems MJ750 o wydajności 670l/h ale kosztuje 74 zł. czyli 2x drożej niż AquaSzut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do bloku LEv3 z SiliconValley i nagrzewnicy z poloneza wystarczy taka pompka AquaSzut 600l/h  :?: Jeśli nie to jaką polecacie, oczywiście w rozsądnej cenie  :) Na stronie http://chw.siliconvalley.pl gdzie mam zamiar kupić blok, są też pompki i mam zamiar od razu kupić wszystko. Jest jeszcze Aquarium Systems MJ750 o wydajności 670l/h ale kosztuje 74 zł. czyli 2x drożej niż AquaSzut.

mysle ze wystarczy taka 600l jak masz tylko jeden blok podpiety do zestawu to starczy, ale jak planujesz w przyszlosci jeszcze jakis blok ( chipset , GPU ) to wez cos mocniejszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi