woland9 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 _< witam mam problem: zaktualizowałem biosa przez program dołaczony do płyty głównej i system przestał wykrywac mi karte grafiki ( gffx 5200) . z płyta zintegrowana jest grafika i teraz tylko z niej startuje. szukałem w biosie ale jestem bezsilny. prosze o pomoc bo sam niedam sobie rady płyta : ga-k8vm800m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Za glupote sie placi, teraz bedziesz pamietal zeby zapisac stary bios na dysk przed wgraniem nowego. Jak juz piszesz na forum to wysil sie troche o ile to mozliwe i napisz jaka to dokladnie karta! Producent, model itd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Pomoc moze powrot do starego biosu, a wiec musisz poszukac starszej wersji, i skorzystac z czyjejs pomocy najlepiej osoby ktora posiada programator... ale napisz cos wiecej o sprzecie najpierw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...