Aln Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Your IP is part of ipfilter.dat file Takie coś pojawia się podczas podłączenia do serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Wydaje mi się, że prawdopodobnie masz bana na IP lub twoje IP jest wpisane w filtrze, który blokuje dostęp poszczególnych numerków IP znalazłem na googlach : clear your IP filter and load a new one...you must have accidentally added your IP in the ipfilter...(still trying to figure out how thats pssible :) ) Preferences/security/Update from URL And Enter http://emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_...es/ipfilter.dat Its Pawcio's Fitler.dat one of the best out there cheers Edytowane 1 Lutego 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wydaje mi się, że prawdopodobnie masz bana na IP lub twoje IP jest wpisane w filtrze, który blokuje dostęp poszczególnych numerków IP znalazłem na googlach : Dzięki właśnie o to mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...