Jarko71 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Po uruchomieniu komp. (win xp home) zawsze otwiera się folder "Moje dokumenty" :blink: , pomimo wsześniejszego zamknięcia systemu z pozamykanymi wszystkimi oknami. Ktoś wie o co chodzi? Nie wiem jak to wyłączyć :mur: . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sprawdz czy nie ma go w autostarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarko71 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sprawdz czy nie ma go w autostarcie.pierwsza rzecz, kórą sprawdziłem. Niestety to nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiec sprawdz najlepiej np. w hijackthis czy nie ma dodanego jakiegos programu z moich dokumentow ktorego pliku nie ma juz na dysku, wtedy otwiera sie wlasnie folder w ktorym plik sie znajdowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarko71 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiec sprawdz najlepiej np. w hijackthis czy nie ma dodanego jakiegos programu z moich dokumentow ktorego pliku nie ma juz na dysku, wtedy otwiera sie wlasnie folder w ktorym plik sie znajdowal.a co to ten "hijackthis" :blink: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wpisz w szukaj/google to sie dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarko71 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 To nie to. Nie został usunięty żaden plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 wpisz uruchom/msconfig zobacz czy nie ma tam zadnego podejrzanego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) wiatm no wlasnie tez sie z tym juz spotkalem na 2 kompach, od tak nagle pewnego dnia po stacie wyskakiwaly moje dokumenty, w rejestrze nie widzialem, msconfigi tez nic, motalem sie motalem i nie znalazlem czekamy na odpowiedz jakiegos magika co wie o co chodzi acha dodam jeszcze ze na pierwszym z tych kompow byl xp a na 2 win2k Edytowane 5 Lutego 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 moze jakis program do sciagania plików który zapisuje w moich dokumentach automatycznie przy starcie otwiera to okno;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronan Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Na poczatek witam wszystkich :). A co do tematu to mam podobny problem, tylko ze mi zaraz po uruchomieniu windowsa otwiera sie okno z folderem ulubione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...