kisiel91 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam... chciałbym dowiedzieć się to co w temacie... niestety sprawdzałem na stronie asrocka i w googlach i nie moge znaleść mojej płyty gł. Zna ktoś może jakąś strone gdzie są podane takie rzeczy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 raczej nie ma kryteriów jakie konkretne modele obsługuje dana płyta. prędzej chyba znajdziesz z jakim agp lub pci express jest kompatybilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) hmm...no bo zauważyłem że w kilka modeli asrocka nie obsługuje 9550/9600 ale nie ma tam podanej mojej płyty (na stronie www.asrock.com ) i nie wiem czy przez przypadek czy poprostu ona nie powinna mieć problemów z tym radkiem :D Edytowane 1 Lutego 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...