quneQunda~ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam mial bym pare zapytan odnośnie kraty graficznej jaka jest GIGABYTE NVIDIA GeForce 6600 TurboForce 256MB DDR, 128bit. Kupiłem karte pod procesor SEMPRON2300 i plyte glowna marki ASRock K7VT4A+, ktora chodzi bardzo miernie. Pierwsze moje pytanie odnosilo by sie do mojego problemu jakim jest nadgminne scinanie sie komputera w mometach w ktorych powinnien smigac na pelnych obrotach np granie w gry komputerowe. Problem wyglada tak ze nawet przy sluchaniu muzyki komputer mi sie scina tak jak by ktos dawal pauze i unpauze calego komputera <lol2> tak momentalnie. Jezeli gram to rowniez tak samo co mala chwile komputer sie zacina. Po wlozeniu nowej karty graficznej formatowalem dysk i instalowalem wszystkie sterowniki/programy na nowo, ustawialem wszystkie opcje w ustawieniach karty ktore powiny bys ustawione, odeznaczone itp. W BIOSIE ustawilem AGP 8x wiec ze strony komputera wszystko powinna byc dobrze skonfigurowane, a jednak problem dalej istnieje. Mogla by to byc wina tego ze mam biosa ktory sie nie zgadza z owa karta ? Jezeli tak to mogl bym dostac od kogos linka do biosa ktory by znakomicie podszedl pod moja grafike ? Prosił bym o pomoc, bo w danym momecie jestem desperatem - wydaje sianko na grafike zeby miec wszystko cacy, a tu nagle okazuje sie ze jest wbrew pozorom na odwrot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Bios -> www.google.pl Spróbuj zainstalować najnowsze stery do mobo - b. często pomaga!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quneQunda~ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 sciagalem nowe stery do grafiki i to nic nie pomoglo. a na gogle nie moge znalesc konkretnych sterownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Asrock to szit więc to może on przymula cały system... zrób czysty format ściągnij najnowsze stery... jaka zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...