artur@ Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam Mam dziwny problem z MS Office XP Small Business a dokładnie z Wordem z tego pakietu. A mianowicie jak włączam Worda i chcę pisać to pisze tylko wielkimi literami bez znaczenia czy jest włączony czy wyłączony CapsLock. Jedyne co mogę zrobić to wejść w ustawienia czcionki i odznaczyć „wszystkie wersaliki” i wtedy działa OK. No ale musze to robić za każdym razem jak chcę coś napisać, a że pisze dużo pism to jest to irytujące. Niema tego problemu w exelu ani innym programie z pakietu. Co ciekawe jak otwieram jakiś dokument w którym pisało sie normalnie małymi literami to mogę pisać małymi i nic nie musze zmieniać. Problem dotyczy tylko nowo tworzonych dokumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam Mam dziwny problem z MS Office XP Small Business a dokładnie z Wordem z tego pakietu. A mianowicie jak włączam Worda i chcę pisać to pisze tylko wielkimi literami bez znaczenia czy jest włączony czy wyłączony CapsLock. Jedyne co mogę zrobić to wejść w ustawienia czcionki i odznaczyć „wszystkie wersaliki” i wtedy działa OK. No ale musze to robić za każdym razem jak chcę coś napisać, a że pisze dużo pism to jest to irytujące. Niema tego problemu w exelu ani innym programie z pakietu. Co ciekawe jak otwieram jakiś dokument w którym pisało sie normalnie małymi literami to mogę pisać małymi i nic nie musze zmieniać. Problem dotyczy tylko nowo tworzonych dokumentów. Może masz włączoną funkcję "Klwisze trwałe" w "Opcjach ułatwień dostępu". Patrz załącznik! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 wejdz w ustawienia czcionki odzancz "wszystkie wersalki" i daj "domyslne" i po klopocie, wiodocznie ktos wczesniej dodal wersalki do domyslnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...