Moody Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Czy w/w karta dźwiękowa działa bezproblemowo z płytą na chipsecie BX? Mogę ją kupić dość tanio, ale nie wiem czy nie będzie jakiś większych problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak by co, to ja moge ja kupic................. jak tanio.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Z kartami dzwiekowymi to zazwyczaj byly ZONKI na chipsetach VIA (zwlaszcza tych starszych bo nowe sa GOOD ) Ja na BX-e nie mialem problemuw z Vortex-em 1 , SB-Live ! , za to natomiast na starutkim Via Apollo Pro caly czas sie uzeralem z SB Live! BX to taki magiczny chpset ktory wszystko pociagnie (okazuje sie ze jest jednak niesmiertelny) AAa gdyby byly problemy to by o tym pisali na firmowej stronie (tak pozatym microsoft stara sie maxymalnie wspierac osprzet INTEL-a m.in. chpsety ) miedzy innymi dlatego BX jest taki _magiczny_ bo na upartego chodzi w kazdym windowsie bez zadnych paczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jak chcesz troche info na temat vortexow to tu: www.vortexofsound.com tam znajdziesz prawie wszystko.A co do via to nie wiem ale ma moim kt266a chodzi bez zadnych zgzytow i ten dzwiek heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jak chcesz troche info na temat vortexow to tu: www.vortexofsound.com tam znajdziesz prawie wszystko.A co do via to nie wiem ale ma moim kt266a chodzi bez zadnych zgzytow i ten dzwiek heh pisal o starych vijach ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...