Reemi Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam wszystkich. Wujek przywiozl mi dysk z niemczech i mam problem z jego sformatowaniem. Mianowicie program fdisk pokazuje alert w stylu BLAD dysku i nic nie moge zrobic. BIOS dysk widzi bez zadnych problemow. Prosze pomozcie?? Dziekuje za wszystkie wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Witam wszystkich. Wujek przywiozl mi dysk z niemczech i mam problem z jego sformatowaniem. Mianowicie program fdisk pokazuje alert w stylu BLAD dysku i nic nie moge zrobic. BIOS dysk widzi bez zadnych problemow. Prosze pomozcie?? Dziekuje za wszystkie wypowiedzi. do tak dużych dysków nie używa się fdisk-a, użyj narzędzia do partycjonowania w systemie Windows XP (diskmgmt.msc), albo Partinion magic lub Linuxa PS. program fdisk partycjonuje nie formatuje :wink: Edytowane 3 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...