tytek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam, Sieć jest zbudowana w architekturze gwiazdy (oparta na hub'ie oraz skrętce). Podłączonych jest kilka komputerów (każdy ze stały adresem IP) i teraz dla jednego z nich chciałbym ograniczyć przepustowość downloadu/uploadu z/do mojego komputera. Nie chodzi tutaj o ograniczenia nakładane przez windows na poszczególne katalogi, tylko o ograniczenie ogólnej prędkości downloadu/uploadu na to jedno wybrane IP. Istnieje do tego jakiś program ? POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 istnieją takie programy i istnieje wyszukiwarka dzięki której je znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam, Sieć jest zbudowana w architekturze gwiazdy (oparta na hub'ie oraz skrętce). Podłączonych jest kilka komputerów (każdy ze stały adresem IP) i teraz dla jednego z nich chciałbym ograniczyć przepustowość downloadu/uploadu z/do mojego komputera. Nie chodzi tutaj o ograniczenia nakładane przez windows na poszczególne katalogi, tylko o ograniczenie ogólnej prędkości downloadu/uploadu na to jedno wybrane IP. Istnieje do tego jakiś program ? POZDRAWIAM bandwidth controller. bardzo fajny program. napisz do mnie, to ci go wyślę i opis mejlem. wojciech@adres.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...