Skocz do zawartości
Gość lechu1777

Gg 7.0 Built23 + Power Project 2.6x + Outpost Firewall

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Witam. MAm problem z gg 7+PP...Jak zainstaluje PP to jak wlaczam gg to się wyświetla w Outpost Firewall:

STRONGGG.exe modified memory of gg.exe i że zablokowało, i się gg oczywiście nie łączy :/ a przecież musi tak być ! HELP ME! Potrzebuje PowerProjecta ;/ Ale Outposta też nie zmienie. Jakoś to musi się dać skonfigurować. JAk biore rzeby zawsze puszczał firewall stronggg.exe to nic nie daje;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Kurcze problem nei leży w gg lecz w PP... :/ W wersji 1.96 jest dobrze :) Pozatym wersja built23 mi sie coraz bardziej podoba :) GG chyba sie zaczyna przykladac do roboty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Outposcie klikasz:

Opcje>>aplikacje>>szukasz danej aplikacji i zaznaczasz ją>>> klikasz na przycisk "Proces Memory" albo jakoś tak :P, nad przyciskiem z ukrytymi procesami. Tam w środku masz do odhaczenia "blokuj dostęp do sieci jeżeli aplikacja w pamięci została zmieniona przez inny proces". Powinno pomoc.

Przepraszam ze to tak chaotycznie napisane ale uzywam wersji angielskiej OF'a stąd mogą być jakieś drobne błędy w tłumaczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Wiem o co Ci chodzi, ale tego nie zrobie bo to strasznie ogranicza możliwości firewalla :) DObra już dam se spokój PP w wersji 1.96 jest moim przeznaczeniem, ale się ciesze bo GG w wersji built 23 zaprawiło błąd z lagami w okienku !!!! RESPECT FOR GG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi