11111 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Kupilem Leadtek WinFast TV 2000 XP RM wczoraj i po problemach z instalacja;] ciesze sie dobrym obrazem itd;] ale jest problem.... ogladam sobie w oknie jakis kanal i poznajac ten program kliknalem channel surf..... taki przycisk malutki ze strzalka .... i teraz jest dzwiek ale zniknelo okienko... na pilocie mam przycisk do fullscreen i wtedy mam obraz na calym ekranie.... nie wim jak wrocic do tego zeby miec okienko... (mam lcd 19 i okienko rozdzielczosci 640x480 b. mi odpowiadalo, bo moglem miec gg, tv i ajkies jeszcze cos na ekranie i bylo git...... a teraz....;/ ) pls help Edytowane 4 Lutego 2006 przez 11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncledonken Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 hej! mam to samo... pomaga reinstalacja sterowników/programu. Ale nie na długo, czyli dopóki znowu nie wcisne tego szmelca... Poradziłeś sobie juz z tym?! P.S. za 1 razem funkcja ta działała, jednak później było juz j.w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncledonken Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 działa! pomogły najnowsze sterowniki jak i najnowszy winfast PVR oraz kilkukrotne ponowne uruchomienie windy. Przy włączaniy/wyłączaniu channel surf pokazało się wreszcie małe okienko, praktycznie kwadracik, który rozciągnąłem - od tej pory śmiga :D POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...