xmen293 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiego laptopa kupić? cena do 2500 zł. Zastanawia mnie kilka kwestii. 1. Czy kupić AMD czy PENTIUM M centrino lub celerona M (ale słyszałem że te celerony to nie są za dobre) 2. Chciałbym mieć w laptopie 512MB ramu, jakąś nagrywarke( czy warto kupować combo, podobno sie często psują) , dobrą karte grafiki i żeby bateria trzymała przynajmniej 3h. Jaką byście firme polecali. Pomóżcie prosze. z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiego laptopa kupić? cena do 2500 zł. Zastanawia mnie kilka kwestii. 1. Czy kupić AMD czy PENTIUM M centrino lub celerona M (ale słyszałem że te celerony to nie są za dobre) 2. Chciałbym mieć w laptopie 512MB ramu, jakąś nagrywarke( czy warto kupować combo, podobno sie często psują) , dobrą karte grafiki i żeby bateria trzymała przynajmniej 3h. Jaką byście firme polecali. Pomóżcie prosze. z góry dziękuję. uuuuuu no to poleciales po bandzie, czekaj niech tylko moderator wpadnie.... ehhehe i ten czas rejestracji 14:14, czas zalozenia tematu... 14:14 przepraszam 14:17 co za niefart Edytowane 4 Lutego 2006 przez kurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiego laptopa kupić? cena do 2500 zł. Zastanawia mnie kilka kwestii. 1. Czy kupić AMD czy PENTIUM M centrino lub celerona M (ale słyszałem że te celerony to nie są za dobre) 2. Chciałbym mieć w laptopie 512MB ramu, jakąś nagrywarke( czy warto kupować combo, podobno sie często psują) , dobrą karte grafiki i żeby bateria trzymała przynajmniej 3h. Jaką byście firme polecali. Pomóżcie prosze. z góry dziękuję. Za 2500zł to radziłbym ci kupić ? PSA. A tak serio to za 2500zł kupisz fajnego celerona M, nagrywarkę combo, super wydajną grafikę SIS. Edytowane 4 Lutego 2006 przez aceraspire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Panowie prog cenowy z 3 tys zl obnizyl sie do 2500zl. Wkrotce dojdziemy do okraglego tysiaczka aaaaaaaa :) Edytowane 4 Lutego 2006 przez limerro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 co ty vitucky celeron m380 i sis pociagnie FEAR w medium detalach a fizyke nawet mozna dac na maximum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 standardowa odpowiedz - takie cos to tylko w Erze :mur: do zamkniecia co ty vitucky celeron m380 i sis pociagnie FEAR w medium detalach a fizyke nawet mozna dac na maximum... hmmm no moze by sie i moglby poogladac pokaz bez powerpointa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Niezłe wymagania za 2500 złociszy :lol2: MASAKRA skąd się oni biorą :mur: Edytowane 4 Lutego 2006 przez piotraspoz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmen293 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 za 2500 bez problemu kupie takiego jak chce laptopa tylko chodzi mi o firme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 za 2500 bez problemu kupie takiego jak chce laptopa tylko chodzi mi o firme polecam Della, moze byc tez Sony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) za 2500 bez problemu kupie takiego jak chce laptopa tylko chodzi mi o firme Jak kupisz kazdego za 2500 to polecam ci IBMa, Sagera, Della, HPka no i Acera Ferari :lol2: :lol2: :lol2: POCZYTAJ FORUM ! Co za gostek :blink: no i gdzie jest admin ? (robote ma :D % ) Edytowane 4 Lutego 2006 przez piotraspoz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 w sumie jest to realne zeby kupil co chce a bedzie to mozliwe tylko poprzez paserstwo i zakupienie od złodzieja, ktoremu bez roznicy czy skradnie Actine czy Della chce tylko 2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 eeee cienko z tym moderowaniem - jestem zawiedziony <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Panowie staram sie jak moge ale musze choc czasem wyjsc do kibla i cos oszamac, ale spoko trzymam reke na pulsie ;) A temat faktycznie : z przyslowiowej du... Zamykamy. Na forum jest MILION odpowiedzi na to pytanie. Data rejestracji i posta tez daja do myslenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...