radoos Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam mam teraz tylko tą spawarke :oops: i jak sie okazalo nie nagrywa zadnych plytek RW 700 mb .650 spoko.Moze jest gdzies jakich nowy bios to niej który mógłby to rozwiązac.Nawet jesli nawet to nie pomoze to bardzo prsil bym o link do strony na ktorej mogą byc nowsze biosy do tej spawarki. Z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Sprawdz firmware, jesli masz 1.05 to faktem jest ten problem o ktorym piszesz. Moj Plextor byl sprzedawany takze jako Creative Blaster CDRW8/4/32 i mialem ten sam problem, wgralem nowy firmware Creativa (wersja 1.09) i jest ok. Upgarde jest mozliwe tylko w win9x /me, w DOSie i NTekach nie, oczywiscie potem wszystko dziala niezaleznie od systemu. Firmware znalazlem w Necie, ale jak trzeba to mam na HDD. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 mogłbys mi to podesłać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...