carvel Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Ostatnio porobiło mi coś takiego z monitorem że po bokach ,czyli w poziomie mam dwa czarne paski i nijak nie można ustawić monitora żeby rozszerzyć ekran. Monitor pracował na 1280x1024 75 hz próbowałem już wszytkich ustawień,mniejszej rozdzielczości ,ustawień monitora i nic :( (słyszłem że można coś wyregulować po zdjęciu obudowy,ale jak to zrobić??)pomóżcie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Uszkodzona stabilizacja szerokości obrazu, sam raczej nic nie zrobisz monitor do naprawy. :sad: ps Mowa o monicie crt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian1980 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 monitor crt, jskie beda koszty naprawy??9przyblizone) opłaca sie to wogole naprawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Koszty w granicach 50-100 zł, trudno jednoznacznie określić (duża ilość możliwych uszkodzeń mających podobny objaw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...