str0ng Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Witam pytalem na tym forum i na innych rowniez na pclab jaki mam kupic zasilacz pod swoj sprzet,no i doradzali ze modecom 350 lub fortron 400, wzielem fortrona. No i ZONK. Nie ma uzupelnionej jeden wtyczki na pci :/ :mur: komp normalnie dziala,pozatym jestem zadowolony z fortrona I teraz pytanie? czy pci bedzie dzialac np jak kupie kare tv albo cos ?? Edytowane 4 Lutego 2006 przez str0ng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) ale jaka wtyczka PCI do kart graficznych ? to dokup przejściówke 2x molex -> PCI-e Edytowane 4 Lutego 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie do kart graficznych tylko do PCI tam gdzie sie podlacza karty sieciowe,telewizyjne itp ;] jak mialem codegena :lol: to mialem uzupelniona tamta wtyczke pod pci, a teraz nie mam;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie wiem o co chodzi ale tych wtyczek nie ma po prostu w nowych płytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a ja mam stara plyte :P jutro postaram sie fotke wkleic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Czy ta plyta wyglada tak :unsure: A ta wtyczka to ta z boku chipsetu? Wyglada chyba na wtyczke AT :unsure: Ale nie wiem jak to bywa z takimi zabytkami :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Zgadza się to stary przejściowy format gniazda tam było jak pamiętam 3V3 i 5V i masa. :) Edit. mała fota poglądowa ( nie śmiać się to nie moja zasiłka). :D ) Edytowane 5 Lutego 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 to jak komp działa to sie przejmuj powiedz czy jest stbilny czy sie nie wiesza itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) dokladnie o ta wtyczke mi chodzilo :) komp dziala stabilnie nie wiesza sie tylko jak sie komp wlacza to mobo piszczy ale to juz inna "bajka" :P Edytowane 5 Lutego 2006 przez str0ng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Oj wielkie chalo można sobie starą odciąć i przylutować do nowej zasiłki, przejściówek tego typu niewidziałem na oczy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no ale jak nie potrzebne do nowszych mobo(mnie interesuje cos z serii abit is7) wiec nie bede kombinowal:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...