Skocz do zawartości
nataniel666

No To Jestes Bez Jaj (moderatoze)

Rekomendowane odpowiedzi

jak juz wczesniej wspomnialem czytalem forum na bierzaco bo to jest moj 3lap i bylem rok temu zarejestrowany na tym forum jak i na 12 innych o podkrecaniu ale jak twierdzisz ze bylo to z milachecia przejze linki i jesli zeczywiscie bylo to przeprosze ale jak juz wspomnialem stery zmienialem coolbita wgrywalem o rivie i powerstripie nie wspomne mam nawet bios do tej karty ze stronki angielskiej o lapach ale i to nie pomoglo od kilku dni to samo pytanie zadaje na kazdym forum o podkrecaniu ale na zadnym nie wiedzieli jak to zrobic wyslali mnie tu a tu taka przykra niespodzianka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz wczesniej wspomnialem czytalem forum na bierzaco bo to jest moj 3lap i bylem rok temu zarejestrowany na tym forum jak i na 12 innych o podkrecaniu ale jak twierdzisz ze bylo to z milachecia przejze linki i jesli zeczywiscie bylo to przeprosze ale jak juz wspomnialem stery zmienialem coolbita wgrywalem o rivie i powerstripie nie wspomne mam nawet bios do tej karty ze stronki angielskiej o lapach ale i to nie pomoglo od kilku dni to samo pytanie zadaje na kazdym forum o podkrecaniu ale na zadnym nie wiedzieli jak to zrobic wyslali mnie tu a tu taka przykra niespodzianka

Nie obraz sie ale z mojej perspektywy inaczej to wyglada, szczegolnie ze zadajesz pytanie troche walkowane tutaj. Pomijam juz to ze co i raz pojawiaja sie delikwenci rejestrujacych sie i chwile po tym walacych debilne pytania (sprawdz zamkniety topic typa pytajacego o fujitsu siemensa gdzies na dole strony albo na 2). Moze zrozumiesz ze po prostu czasami tak jest ze ci lepsi dostaja po uszach przez tych gorszych, niestety takie zycie. Nigdy nie twierdzilem ze jestem nie omylny, i umiem przyjac krytyke ale postaraj sie takze zrozumiec moje argumentacje. Co do linkow to masz, sprawdz tutaj :

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172363

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=160380

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=173517

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nataniel666 wracjac do Go6800 to mam go i cos niecos moge Ci o nim powiedzec u mnie teraz stabilnei pracuje na 365 a memki 770, chodził nawet na 380 na memki na 810 ale juz zaczynały sypac arfekty,i musze Ci powiedzec zebys uwazął z kreceniem bo ja mojego przegrzałem i to mocno, kiedys na iddle grafa miał 46-48 a teraz iddle mam 58-60 z non stop kreconcym sie wentylatorem na 2500rpm, a w grach temp dochodzi nawet do 90C (prog to chyba 99)uzywam do tego odpowednijc sterow (te sa najlepsze XtremeG MobileForce ) i do tego riva tuner i wszystko ładnie chodzi i moje pytanie brzmi w czym tkwi twoj problem napisz dokałdnie co sie dzieje??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cuz wgralem stery oczywiscie pozostalosc usunolem driver claener zegary poszly w gore ale wynik w 3d marku slapszy jak na orginalnych bez krecenia orginal 3d mark06 2180 po modzie 1340 lap to fs 4438 kupiony 3 miechy temu w szkocji moze dla tego sie efektywnie nie kreci ja juz sam niewiem jak cos wiesz wiecej to pomoz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. INTERPUNKCJA -> kropki, przecinki - wiesz co to jest?

2. BŁĘDY -> niewiem,

3. SENS WYPOWIEDZI -> sami mamy sie go domyślac?

To nie jest forum na jakies osobiste wycieczki do moderatora -> na PW z tym..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...