Nick126 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam, zainst. dodatek vista (chyba tak on sie nazywa) mam teraz przezroczyste okna i chcialbym to wyl. ale nie wiem jak. Moze wiecie jak to zrobic. przed chwila nasinalem zdaje sie alt*shift i mam jeszcze gorzej, tnz. bardziej widac pulpit-to co jest pod oknem, i pozmienialy mi sie klawisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Moze on zainstalowales jakis dodatek do Xpka zmieniajacy wyglad na tyl Visty. Nie da sie tego "czegos" usunac poprzez dodaj/usun programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 No... ja mam dodatek zmieniający wygląd. Ale ja go nie chce usunąć, ja bym chciał tylko zmienić, żeby nie przebijało mi okien, bo to jest bardzo denerwujące, piszę sobie teraz i widze caly pulpit, a forum/wszystko co mam otwarte, jest raczej malo widoczne, na gg cieszko jest pisac bo nie widac za dobrze literek. Czy da sie to wyłączyć? albo zmniejszyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Pierw dowiedz się czy masz : Vista Transformation Pack czy Vista Inspirat [ dwa najbardziej popularne 'zmieniacze' ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wiem ze oba inst., ale teraz mam inspirat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Możesz zrobić jakiś screenshot o co dokładnie Ci chodzi? Chodzi Ci o przeźroczystość całych okien czy tylko paska tytułu [ tam gdzie jest przycisk do zminimalizowania, powiększenia i zamknięcia okienka ] ? Bo o ile pamiętam w Vista Inspirat nie było przeźroczystego paska tytułu, potwierdza to też ten screen : http://www.crystalxp.net/galerie/img/th2_130.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 takie nogi tam prześwitują to jest pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To chyba nie jest a raczej na pewno nie jest oryginalny Vista Inspirat :) Spróbuj to odinstalować, potem ew. ponownie zainstalować [ ja polece Ci ściągnięcie themes'a z deviantart.com , tam jest jeden naprawde ładny i dobrze wykonany skin z Visty, instaluje się go banalnie prosto - przekopiowanie folderu do C:\Windows\Resources [ nie wiem jak w tej Viscie, ale jak instalowałem inny skin z deviantart'a to właśnie instalacja polegała na tym ] i odpalenie pliku z rozszerzeniem .msstyle - otworzy Ci się okienko właściwości pulpitu, tam w zakładce wygląd będziesz miał nowy styl, wystarczy wybrać. ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To jest vista tylko ja jeszcze zainst. jakiś dodatek że mam więcej bajerów, tapety itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 POWIE KTOŚ JAK WYŁĄCZYĆ to przebijanie okna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Usunąłem ten dodatek i dalej mam przezroczyste okna. :( Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Kurde prosta sprawa jesli jest to Vista Inspirat 1.1 to wyłacz takie cos jak Ubericon z paska koło zegarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) No raczej nie... nie mam czegoś takiego. edit: miałem inny program - glass, już go wyłaczyłem i jest ok thx Edytowane 7 Lutego 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...