npr Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Witam wiec mam taki problem ze po formacie zainstalowalem sterowniki od tunera i wszystko ok. nastepnie zainstalowalem odtwarzacz tv (pvr standardowy od kworlda)i nie chcial dzialac, probowalem na milion sposobow ale dalej nie dzialal (przed formatem bylo all ok). wiec postanowilem poszukac jakiegos innego odtwarzacza sprawdzalem rozne, wszystkie byly badziewne i tv nie chcialo chodzic. i w koncu znalazlem dscaler'a i wszystko spoko mam obraz wyszystkie kanaly, ale nie mam dzwieku :( Wie ktos moze jak ten problem rozwiklac z gory dziekuje jest to dla mnie wazne. Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2006 przez npr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 nikt nie ma pomyslu :( ? Moze moze mi ktos chociaz podac jakie ma ustawienia na tym tunerze w dscalerze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 jak zmieniam kanal to dzwiek jest ulamek sekundy, albo np jak przyglasniam to tez jest ulamek sekundy dzwiek, wie ktos co trzeba przestawic wszedzie juz chyba szukalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A jest wybrany standard pal b/d? Nawiasem mówiąc :D , też sporo problemów z dźwiękiem miałem przy tunerze na układzie x883, zwłaszcza, kiedy kx zaintalowałem. Jeszcze drobna uwaga, nie pisz kilku postów pod rząd, edytuj pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 tak ale po 10 dniach topic byl by juz nisko i nikt by do niego nie zajrzal... a stadard wybrany pal-d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npr Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 up... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 a jak masz puszczony sygnał dzwiekowy ? przez wejsce microfonowe? masz wybrane dobrze zrodla ? ja tez mialem cholerne problemy z dzwiekiem w tej karcie , w ogole badziewna karta, nie wiem za co dostala te nagrody wszystkie ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 witam ja mam jeszcze lepszy problem mam pixela pro tv i tez uzywam dscalera mam i obraz i dzwiek ale jest jedno ale.. mam blastera 5.1 i 4 glosniki podlaczone i dzwiek z tv mam tylko na tylnych glosnikach. po przelaczeniu na 2 przednie i ponownym uruchomienie dscaler sam uruchamia tylne. dziwne ma ktos jakis pomysl aby miec dzwiek na wszystkich? albo przednich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...