yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Chciałbym zmienić sobie obudowe do kompa. Może ona koasztowć 250 zł max. Co jest dla mnie ważne: 1 - musi mieć dużo miejsca w środku (poprostu więcej niż aerocool engine) 2 - musi to być midi tower 3 - bez zasilacza 4 - powinna mieć dobrą cyrkulacje powietrza ;) Na początku chciałem kupić aerocool engine ale dowiedziałem sie ze w środku nie ma za dużo miejsca. Szukam coś podobnego (jeżeli chodzi o wentylacje). Stylistyka nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Wiec jaką obodowe byście mi polecili ? xD szybko pisałem wiec jak szybko pisze robie błedy. cya xD Edytowane 5 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 mało jak na dobrą obudowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Moze cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=83779904 Moim zdaniem jak za ta cene jest swietna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) mało jak na dobrą obudowe ;) Nie musi być taka dobra. Wystraczy dobra cyrkulacja i dużo miejsca w srodku Macie jeszcze jakieś inne pomysły niż ten "cziftek" ? Edytowane 5 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Chyba ten szef bedzie najlepszy za ta cene :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...