flashmaster Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) witam zakupilem karte Leadtek WinFast PX6600 mam ja razem z athlonem xp 3000 i plyta GA-K8NE wszystko ładnie chodzi a teraz moje pytania: 1. przy jakiej temp karty powinienem sie obawiac 2. w pewnym momenie taktowanie mojej karty zmienilo zie z 300/500 na 10/500 we wszystkich programach pokazuje miz e mam takie taktowanie nie moge go zmienic kiedy zmieniam je w invidia panely to niby jest jak ma byc ale programy nadal pokazuje 10/500 i czy jest jakis program ktory bedize mi pokazywał temp procka i karty w jakims malym panelu bo ten WINFOX wyglada strasznie biednie 3. jak moge zmienic aby moja karta pracowala na open GL wiem ze jak maielm ati to moglem sobie wtedy ustawiac czy ma isc na jakosc czy na wydajnosc ja wole wydajnosc. 4. pytanie dotyczy zwiechów kompa 2 okolo 2 razy dziennie komp zawiesza mi sei na 5-7 sekund wszystko sei zacina muza grafa potem odcina czy jest to wina cool and Quite ?? czy moze czegos innego z góry dzieki Edytowane 5 Lutego 2006 przez flashmaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie ma topicu o 66/66GT? jak jest to po co zakładac nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 witam zakupilem karte Leadtek WinFast PX6600 mam ja razem z athlonem xp 3000 i plyta GA-K8NE wszystko ładnie chodzi a teraz moje pytania: 1. przy jakiej temp karty powinienem sie obawiac 2. w pewnym momenie taktowanie mojej karty zmienilo zie z 300/500 na 10/500 we wszystkich programach pokazuje miz e mam takie taktowanie nie moge go zmienic kiedy zmieniam je w invidia panely to niby jest jak ma byc ale programy nadal pokazuje 10/500 i czy jest jakis program ktory bedize mi pokazywał temp procka i karty w jakims malym panelu bo ten WINFOX wyglada strasznie biednie 3. jak moge zmienic aby moja karta pracowala na open GL wiem ze jak maielm ati to moglem sobie wtedy ustawiac czy ma isc na jakosc czy na wydajnosc ja wole wydajnosc. 4. pytanie dotyczy zwiechów kompa 2 okolo 2 razy dziennie komp zawiesza mi sei na 5-7 sekund wszystko sei zacina muza grafa potem odcina czy jest to wina cool and Quite ?? czy moze czegos innego z góry dzieki 1.IMHO 80-90'C 2.Zaktualizuj WinFoxa przez opcje LiveUpdatei bedzie dobrze pokazywac.Sciagnij RivaTuner i nim krec ;) Mozesz tez w nim monitorowac temp. itp na karcie 3.Karta bedzie pracowala w takim srodowisku w jakim jest napisana aplikacja 3D.Ustawienia jakosci i wydajnosci sa w sterownikach.Mozesz sciagnac coolbits zeby odblokowac wszystkie funkcje :P 4.Jest temat o freezach izacinkach...przekop sie przez niego a bedziesz wszystko wiedziec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...