djsilence Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jak wyżej. teraz nawet na odkręconym kompie nie odpala sie w windzie dźwięk! nie widzi żadnego dźwiekowego urządzenia, są tylko te kodery-dekodery audio. próbowałem przeinstalować stery, ale nic to nie dało. sprawdziłem czy jest moduł docisnięty ale był, więc bez zmian. WTF? :( ---jak nie urok to sraczka--- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jak wyżej. teraz nawet na odkręconym kompie nie odpala sie w windzie dźwięk! nie widzi żadnego dźwiekowego urządzenia, są tylko te kodery-dekodery audio. próbowałem przeinstalować stery, ale nic to nie dało. sprawdziłem czy jest moduł docisnięty ale był, więc bez zmian. WTF? :( ---jak nie urok to sraczka--- a nie zapomniałeś o blokadzie FSB:AGP/PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a nie zapomniałeś o blokadzie FSB:AGP/PCI ?nF4 ma blokade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jaka blokadę ? na szczescie temat do zamkniecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyczyszczenie wentylatora od obudoway i wyjęcie modułu - popatrzenie nań i włożenie spowrotem POMOGŁO ! :) wracam do kręcenia procka, ale za tydzień, gdyż pora na wakacje w.... POLSCE :) pozdro dla polaczków. w koncu odpoczynek od angoli, muslimów i czarnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...