jahu Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Witam. Wczoraj mój komp sie zwiesił. okazało sie ze mam zjechane sektory (BIV 40 giga). Komp pracuje non stop na magistrali 166 wiec pci jest w normie. Musze szybko miec nowy i jaki mi możecie doradzić. Tylko taki do 450. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 do 450zł do możesz miec CAVIARA 60GB 7200rpm z 2MB Buforem ;) Wg mnie bardzo opłacalny wybor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 hehe zapomniałem ci na początku powiedzieć SZUKAJ !!!!!!!!! ;) Przegladnąłbyś pierwsze 3 strony forum a na pewno znalazłbyś TOPICI o HDD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 A według mnie takich wątków jest od .... i troche więc może by tak dać temu w końcu spokój? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...