Brush Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dostalem dysk od kumpla ibm (20gb)mial tylko smart nie dzialac u mnie zadnego bledu nie pokazuje ale za to system laduje sie tylko do czarnego ekranu z logiem windowsa i ladujacym sie paskiem(win xp) i w tym miejscu pasek sie przewija bez konca (wytrzymalem 1,5min) co z tym dyskiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dostalem dysk od kumpla ibm (20gb)mial tylko smart nie dzialac u mnie zadnego bledu nie pokazuje ale za to system laduje sie tylko do czarnego ekranu z logiem windowsa i ladujacym sie paskiem(win xp) i w tym miejscu pasek sie przewija bez konca (wytrzymalem 1,5min) co z tym dyskiem?rozumiem ze po przyniesieniu dysku od kumpla, zainstalowałeś na nim nowy system który nie działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 nie system mam zainstalowany na starym dysku swoim (segate 40gb) a ten chcialem uzyc jako dysk dodtakowy albo do przenoszenia danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 podłącz pod inną taśmę/inny kanał kontrolera sprawdź czy tryb pracy dysku ustawiony zworką jest właściwy sprawdź czy dysk się w ogóle uruchamia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...