remko Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 witam! zamierzam troche rozbudowac swojego comapaq'a armade... ma w sobie 128 RAMu, 6.4Giga dysk, Pentiuma 500. Chce mu wlozyc przynajmniej Pentiuma 900, 256RAMu i 20 giga dysk z tym ze nie wiem jaka posiada plyte glowna no i czy ona pociagnie na powyzszym sprzecie?? Z gory dzieki za wszelkie informacje. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienek86 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 HEJ. Mam takiego samego laptopa i te same parametry. Mam dokładnie to samo pytanie. Zakupiłem dzisiaj na allegro RA 256 MB i HDD Toshiby 40 GB. Mam nadzieje że będą działać. Interesuje mnie również procesor, tylko nie wiem jaki mogę włożyć. Obecnie dostałem się do procka po odkręceniu radiatora z wiatrakiem i wiem że jest na podstawce micro PGA2 tylko problem w tym ze nie mam pojecia jak go wyjąć, podważanie go nic nie daje, może pod płyta jest jakoś przypięty? Ty wyjmowałes swój procesor? Jeśli tak to napisz mi jak to zrobić. Jesli nie mam nadzieje że ktoś nam tu pomoże. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...