Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Aktualnie posiadam 2 kości twinmos 512 mb w dualu. Jedna z kości to (ponoć felerny - nie znam się) CADT. Pamięci chodzą bez problemu na 215 FSB (430) i timingach 7 (ew. 8) - 3 - 3- 2,5, jednak czekam na nowy wentylator do CPU i zamierzam wyżej iść z napięciem (tak 1.85 - 1.95V) oraz fsb. Pamięci nie dają rady na fsb 230 kiedy dałem 205 (jeżeli się nie mylę) i ram na 120% ważne że na ramah było 230 (460). Mam okazję sprzedać tego CADT-a i myślę że może sprzedać obie kośći i kupić Geila Value. Czy to dobry pomysł? Słyszałem że geile value to żadna rewelka 220fsb i 9-3-3-3 czyli jeżeli moje ramy pójdą na 220 to dużo słabiej. Co radzicie zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 poczytaj to http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=171507&st=150 i kup sobie np kingstony na samsungach ucc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Hm, a może lepiej zaoszczędzę i kupię goodramy??? Ponoć jak się podniesie napięcie to ałkiem ładnie się kręcą (kostki 512Mb). A co do UCCC to widziałem na allegro tylko samsungi CCC (kręcone ponoc do 499Mhz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...