gregl Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Jestem zupelnie zielopny i chcialbym podkrecic zwojego celeronka 800 do 1200 , 1400. Płytę mam ASUS TUSL2-C. Jak to zrobic albo gdzie mogę o tym poczytac ? Pozdrawiam Gregl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja jak podkręciłem swojego celka 800@1200 to się spalił :cry: 1066 podkręcisz bezproblemowo na ale prubuj może ci się uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 malo :D qmpel wykrecil celine 533 na 1GHz z haczykiem :D nie dzialas stabilnie bo nie ma WC :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 1 - Upgrade BIOSu 2 - Ponoszenie FSB 3 - Podnoszenie Vcore Mnoznik masz zablokowany nieodwolalnie, tylko to ci pozostalo. Podnosisz FSB => jezeli niestabilny, ponosisz Vcore :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 HE HE Podkrecaj smialo na 1200 Mhz. U mnie chodzi na tej czestotliwosci bez zmiany vcore :) A i boot jest na 1300 Mhz (mam screeny) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...