szychoo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam :) Posiadam kartę graficzną Geforce 2 Ti, która od pewnego czasu zaczęła buczeć za sprawą zużetego już prawie wentylatorka. Wentylatorka na ten radiator nie dostane, więć myślałem o całym nowym zestawie chłodzącym, tzn kupić nowy radiator z wentylatorem. Myślałem również o samym radiatorze (zalman NB47J) ale z wyczytanych tu opinii stanowczo nie wystarczy. Czytałem też o chłodzeniu starymi radiatorami z Pentium III, ale to również odpada, bo nowego radiatorka z wentylkiem od PIII nie kupie, a stary to pewnie zużyty i też buczący. Więc takie kombinowanie również odpada. Moją uwagę przyciągnął Arctic Cooling VGA Silencer. Będzie to pasowało do GeForce 2 Ti? A może coś innego? Poradźcie prosze jak wychłodzić to dziadostwo tak, aby mi uszy nie krwawiły :) PS: Wiem że stary sprzęt mam i [ciach!]iany, ale nie chce kupować nowej karty bo bym musiał od razu płyte gł. kupić itd. A tak to kupie chłodzenie i starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 na allegro widzialem oryginalne chlodzenie od FX za grosze (nowe) ... co Ty na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szychoo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak na lato! :) Możesz podać linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...