AnRoz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam kartę GeForce FX 5200 (ASUS V9520 Magic) - na montorze podstawowym (komputera) wszystko OK natomiast w funkcji "klon" na ekranie TV widzę około 40 % obrazu tego co na monitorze komputera i na dodatek co nieco w paski. Wykonywałem różne ustawienia i problem ciagle wystepuje. Sterowniki karty 8.1.9.8. Rozdzielczość monitora 1280x1024 a TV 640x480 i zmienić jej nie mogę lub nie potrafię. Pomoc ze strony oblatanych w sprawie bardzo i z wdzięcznością oczekiwana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryniak77 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam kartę GeForce FX 5200 (ASUS V9520 Magic) - na montorze podstawowym (komputera) wszystko OK natomiast w funkcji "klon" na ekranie TV widzę około 40 % obrazu tego co na monitorze komputera i na dodatek co nieco w paski. Wykonywałem różne ustawienia i problem ciagle wystepuje. Sterowniki karty 8.1.9.8. Rozdzielczość monitora 1280x1024 a TV 640x480 i zmienić jej nie mogę lub nie potrafię. Pomoc ze strony oblatanych w sprawie bardzo i z wdzięcznością oczekiwana. ściągnij sobie program tv tool to napewno rozwiąże ci sprawę http://www.majorgeeks.com/download403.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 podpinam sie bo mam ten sam problem, kiedys w sterownikach udalo mi sie ustawic to poprawnie, ale to bylo tak dawno z jush nie pamietam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Z efiksami 5200 zawsze były problemy z podłoczeniem tele ale najlepiej rozdzielczości monita ustawić na nie większą niz 1024X720 a tel na 640X480 alo jezeli można to 800X600 [lecz nie zawsze ta opcja jest dostp] w ustawieniach pokazwyania obarzu ustawić na koln a tym tele PAL [oczywiście w większości przypadkuów] obojętni jaki. I to chyba wszytko. Acha i jeszcze najlepiej abytelewizor podpiąć na wył. kompie, a po ustawieńiu zrobić mu jedengo resa jeszcze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnRoz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ściągnij sobie program tv tool to napewno rozwiąże ci sprawę 1939418[/snapback] Z efiksami 5200 zawsze były problemy z podłoczeniem tele ale najlepiej rozdzielczości monita ustawić na nie większą niz 1024X720 a tel na 640X480 alo jezeli można to 800X600 [lecz nie zawsze ta opcja jest dostp] w ustawieniach pokazwyania obarzu ustawić na koln a tym tele PAL [oczywiście w większości przypadkuów] obojętni jaki. I to chyba wszytko. Acha i jeszcze najlepiej abytelewizor podpiąć na wył. kompie, a po ustawieńiu zrobić mu jedengo resa jeszcze :] Dzięki - oczywiście przystępuję do prób trochę mnie martwi ta rodzielczoć monitora ale sprawdzę - pozdrawiam AR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...